ZieZo-beurs 2018 – 16 en 17 maart 2018

Over leven met minder zicht

Belangrijk! Looproutes vanaf het station en de parkeervakken

In verband met werkzaamheden rondom het Jaarbeurscomplex moet u rekening houden met een andere route dan u gewend bent. Lees hier hoe u in het Beatrixgebouw kunt komen.

Komt u met de trein?
De looproute vanaf het station zal niet om het gebouw, maar binnendoor zijn Mocht u slecht ter been zijn of een andere reden hebben waarvoor u niet de trap kunt nemen, kunt u zeker ook nog via de lift naar beneden. Het Beatrixgebouw ligt pal naast het Centraal Station Utrecht en is dus perfect te bereiken. Volg vanaf het Centraal Station de borden ‘Uitgang Jaarbeursplein’. Personeel van de Jaarbeurs en de ZieZo-beurs zal u binnendoor begeleiden. U komt onderweg een metalen trap tegen, die met tapijt zal worden afgedekt zodat ook honden er over kunnen lopen. Bij vragen zal het personeel van de Jaarbeurs en van de ZieZo-beurs u graag te woord staan.

Komt u met de taxi?
Neem dan afslag 17 op de A12. Volg daarna de borden Jaarbeurs/P3, ga dan niet parkeerplaats P3 op maar rijd de straat uit en ga dan linksaf de Croeselaan in. Daarna rechtsaf de Mineurslaan. U kunt het Beatrixgebouw binnenkomen via de dienstingang nabij ingang 502.

Komt u met de auto?
Let dan goed op de bebording vanaf de parkeervakken. Langs de route zetten we duidelijke borden zodat u weet welke route u moet volgen.

© 2018 |