ZieZo-beurs 2019 – 15 en 16 maart 2019

Over leven met minder zicht

Beursmagazine

De nieuwe editie van het ZieZo-beursmagazine staat voor u klaar! Het magazine telt maar liefst 40 pagina’s vol inspirerende verhalen en praktische informatie over de ZieZo-beurs 2019. Al met al een goede voorbereiding voordat u naar de ZieZo-beurs komt.

In het beursmagazine leest u onder meer het verhaal van de avontuurlijke, strijdlustige en blinde oud-militair Daniël Knegt, die als paratriathleet onderweg is naar de Paralympics van Tokio 2020. Ook kunt u interviews lezen met Paul Verhagen, een slechtziende en kleurenblinde concertfotograaf en met de slechtziende vlogster Annemiek van Munster. Tevens kunt u in het ZieZo-beursmagazine het beursprogramma en plattegrond voor de ZieZo-beurs 2019 vinden, net als vele artikelen over de standhouders van de beurs.

Tijdens de beurs zal een papieren versie van het beursmagazine worden uitgedeeld. Deze download biedt u de kans om nu alvast te weten te komen wat de standhouders voor u in petto hebben en welke standhouders u absoluut niet mag missen.

We hebben twee versies van het beursmagazine voor u opgemaakt. De PDF-versie is inclusief opmaak en foto’s, het Word-document is door CBB geoptimaliseerd voor gebruik met screenreaders. U kunt het beursmagazine downloaden door op de volgende links of één van de afbeeldingen hieronder te klikken. Veel leesplezier toegewenst! Klik hier om het magazine als PDF-versie te downloaden. Of klik hier om het magazine als Word-versie te downloaden.

Download het magazine als PDFDownload het magazine als Word-versie zonder opmaak

© 2019 |