ZieZo-beurs 2019 – 15 en 16 maart 2019

Over leven met minder zicht

Bartiméus

Bartimeus

Vanuit Bartiméus bieden wij u, als u slechtziend of blind bent, graag een fijner thuis. Door slimme tips en hulpmiddelen die u zelf kunt toepassen. Met persoonlijke ondersteuning en adviezen van onze deskundige collega’s. En met zelfs de mogelijkheid om bij ons te wonen als dat voor u de best passende oplossing is.

Kom langs bij onze stands op de Ziezobeurs. Ontdek daar bijvoorbeeld hoe u met audiodescriptie niets meer hoeft te missen van televisieprogramma’s en films. Laat u inspireren door onze carrousel van innovatieve toepassingen zoals de slimme deurbel en braille pi. En wilt u zich op de beurs eens lekker laten verwennen? Gun uzelf dan een momentje met een van onze collega’s voor een persoonlijk kleur- en kledingadvies in de stand van Oogverblindend Mooi.

Bartiméus is niet alleen een expertisecentrum voor mensen met een visuele beperking, maar ook voor iedereen die persoonlijk of professioneel bij hen betrokken is. Daarom bieden we alle beursbezoekers die zelf niet slechtziend of blind zijn de kans om via virtual reality te ervaren wat het betekent om met een oogaandoening op te staan en bij voorbeeld de gordijnen open te doen. Durft u het aan?

Tijdens de beurs kunt u uw vragen stellen aan onze deskundige medewerkers. Hebben we diverse workshops, onder andere over hoe u met de juiste verlichting de dagelijkse bezigheden thuis makkelijker kunt maken, maar ook mobiliteit op straat en kansrijk via zichtbaar in werk. Wilt u nu al een medewerker van Bartiméus spreken? We staan u op werkdagen graag telefonisch te woord via de Bartiméus Infolijn (088 – 88 99 888).

Kijk voor meer informatie op www.bartimeus.nl of volg ons op Facebook of Twitter.

 

© 2018 |