ZieZo-beurs 2019 – 15 en 16 maart 2019

Over leven met minder zicht

Oogfonds

Logo Oogfonds

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2019 vindt in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs in Utrecht de nationale ZieZo-beurs plaats. Tijdens deze beurs voor iedereen die te maken heeft met een visuele beperking, zal het Oogfonds aandacht vragen voor Blind voor 1 dag!

Blind voor 1 dagLogo Blind voor 1 dag
Het Oogfonds roept iedereen op om vrijdag 21 juni, de langste dag van het jaar, Blind voor 1 dag te gaan. Ervaar met een simulatiebril op hoe het is om slechtziend of blind te zijn. Samen creëren we begrip voor mensen met een visuele beperking en halen we geld op voor onmisbaar oogonderzoek! Iedereen kan meedoen en ‘blind gaan’ voor twee, vier of acht uur. Iedere deelnemer krijgt een persoonlijke pagina op de website, waarop iedereen zijn of haar actie kan steunen. Bovendien ontvangt iedere deelnemer een Blind voor 1 dag-pakket met handige tips en een bril naar keuze: ervaar hoe het is om helemaal blind te zijn of om maculadegeneratie (MD), glaucoom of diabetische retinopathie te hebben.

Heeft u zelf een oogziekte of visuele beperking? Daag iemand in uw omgeving uit om een paar uur in uw schoenen te staan. In de Oogfonds-stand vertellen we graag meer over deze bijzondere actie. Natuurlijk kunt u ook alvast een kijkje nemen op de actiewebsite van Blind voor 1 dag: https://www.blindvoor1dag.nl/.

© 2019 |