ZieZo-beurs 2019 – 15 en 16 maart 2019

Over leven met minder zicht

OrCam

orcam-logoOrCam’s missie is de kracht van kunstmatige visie, door middel van een baanbrekende technologie, te bundelen in een draagbaar apparaatje, om zo het leven van iedereen, die door blindheid of slechtziendheid moeite heeft met lezen, aanzienlijk te verbeteren.

OrCam MyEye is een draagbare, intelligente camera welke ontworpen is voor mensen die blind of slechtziend zijn. De intuïtieve, lichtgewicht smart camera leest direct en discreet geprinte en digitale tekst hardop voor en herkent gezichten en producten zoals bankbiljetten in real time. OrCam MyEye’s geavanceerde slimme herkenningssoftware reageert intuïtief op simpele gebaren. Het is licht van gewicht, heeft een compact design en is ideaal voor gebruik thuis of onderweg – het vertelt u direct over de omgeving om u heen. OrCam MyEye maakt heel snel een foto en leest direct de tekst voor welke zich voor u bevindt: kranten, boeken, restaurant menu’s, etiketten op producten en tekst op informatieborden. OrCam MyEye leest zelfs de tekst op het scherm van een computer of smartphone.

OrCam MyEye’s herkent bekende gezichten – eerder opgeslagen gezichten worden door de camera herkend en aan u verteld wanneer zij in het gezichtsveld van de camera komen-, producten, creditcards en bankbiljetten. Kortom minder vervelende situaties, meer controle over uw omgeving.

Website van OrCam

© 2019 |