ZieZo-beurs 2019 – 15 en 16 maart 2019

Over leven met minder zicht

Sunu Band

Sunu is een Mexicaanse startup die ondersteunende technologie ontwikkelt voor blinden en slechtzienden. Ons eerste product is de Sunu Band, ’s werelds eerste slimme hulpmiddel voor mobiliteit. Deze gebruikt sonartechnologie om obstakels in de omgeving te detecteren en waarschuwt gebruikers wanneer deze naderen. De Sunu Band is niet alleen een slim hulpmiddel, maar tegelijk ook een smart watch dat het zelfvertrouwen verhoogd tijdens de dagelijkse mobiliteit. De Sunu Band bevat toegankelijke GPS navigatie, een kompas, een stappenteller en nog veel meer.

De slimme functies van de Sunu Band:

  • Aanvullend mobiliteitshulpmiddel, je kunt obstakels van het bovenlichaam vanaf je knieën naar je hoofd detecteren tot bijna 5 meter vooruit.
  • Handenvrij. Omdat gebruikers het niet in hun tas hoeven te houden of in hun tas moeten stoppen, vol met apparaten. Eenmaal in de pols is klaar voor gebruik en bevat slimme bewegingen.
  • Mogelijk gemaakt door een mobiele app. Gebruik uw smartphone om de Sunu Band-instellingen aan te passen aan die van uw voorkeur en update de Sunu Band-firmware indien nodig.
  • Eenvoudige interface. Met slechts 2 zijknoppen en een gevoelige touchpad ontdek je dat de Sunu Band-functionaliteit eenvoudig en snel is.
  • Sonar sensor-differentiators. Pas sonargolven aan voor binnen of buiten, intensiteit van trillingen, randdetector en nog veel meer …!

Voor meer info, zie: www.sunu.io/nl

Afbeelding van de Sunu Band

© 2019 |