ZieZo-beurs 2019 – 15 en 16 maart 2019

Over leven met minder zicht

Locatie en bereikbaarheid

Waar vindt de ZieZo-beurs plaats?
De ZieZo-beurs wordt gehouden in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs in Utrecht. Het adres van het Beatrixgebouw is Croeselaan 6A, 3521 CA, Utrecht.

Wat is het adres van het Beatrixgebouw?
Het adres van het Beatrixgebouw is Croeselaan 6A, 3521 CA, Utrecht.

Hoe bereik ik het Beatrixgebouw per auto?
Voor een actuele routebeschrijving kunt u het beste deze pagina opnieuw raadplegen vlak voor de beurs in 2019. Er wordt namelijk gebouwd rondom het Beatrixgebouw en de Jaarbeurs, waardoor de aanrijroutes nog niet vaststaan. Voor een indicatie van uw reistijd en route, klik hier.

Waar kan ik het beste parkeren?
Jaarbeurs beschikt over ruim 4.300 eigen parkeerplaatsen verdeeld over P1 tot en met P4 die 24/7 open zijn. Voor het bezoeken van de ZieZo-beurs kunt u het beste parkeren op P3 (navigatieadres: Van Zijstweg 21 – Utrecht), deze parkeerplaats ligt naast het Beatrixgebouw. Is P3 vol? Ook P1 (navigatieadres: Graadt van Roggenweg 400 – Utrecht) ligt dicht in de buurt van het Beatrixgebouw.

Het parkeertarief bedraagt €4,- per uur (of deel van het uur) voor de eerste 3 parkeeruren. Vanaf het 4e parkeeruur geldt het dagtarief van €16,50. Bij het inrijden ontvangt u een parkeerkaart. Hiermee kunt u bij vertrek betalen bij een van de parkeerautomaten op het terrein. Wist u dat u ook vooraf een parkeerplaats kunt reserveren? Daarmee bent u altijd verzekerd van een plek en bent u mogelijk ook voordeliger uit. Een online gereserveerde parkeerkaart kost namelijk €15,50.

Hoe bereik ik het Beatrixgebouw per openbaar vervoer?
Het Beatrixgebouw ligt naast Utrecht Centraal Station. De locatie is dus gemakkelijk te bereiken wanneer u met trein, bus of tram komt. Om uw reis met openbaar vervoer te plannen, klik hier. De looproute vanaf het station naar het Beatrixgebouw, vindt u bij de vraag hieronder. Ook zorgen wij voor hosts aan de Jaarbeurszijde van het Centraal Station. Zij wijzen u graag de weg naar het Beatrixgebouw. Daarnaast zullen er bewegwijzeringsborden worden geplaatst.

Hoe loop ik naar het Beatrixgebouw vanaf het NS-station?
Om het Beatrixgebouw vanaf het station lopend te bereiken, dient u het station te verlaten aan de Jaarbeurszijde. Geleidelijnen zijn op de hele route aanwezig. Wanneer u het station aan de Jaarbeurszijde verlaat komt u buiten uit op een hoog platform dat leidt naar het Beatrixgebouw. De trappen naar beneden kunnen als stijl worden ervaren, u kunt er daarom ook voor kiezen de roltrap of lift te gebruiken. Beneden aangekomen, loopt u rechtdoor, langs het Beatrix Theater. Aan het einde van de straat (bij restaurant Zeyn) gaat u de hoek om naar links. Vanaf daar loopt u direct tegen de ingang van het Beatrix-gebouw op en heeft u de beursentree bereikt!

Ik word opgehaald door een taxi. Welk adres kan ik opgeven?
Het adres van het Beatrixgebouw is Croeselaan 6A, 3521 CA, Utrecht.

© 2019 |