ZieZo-beurs 2019 – 15 en 16 maart 2019

Over leven met minder zicht

Beursbezoek

Voor wie?
Iedereen die niet kan zien, minder ziet, een oogaandoening heeft of hier in zijn of haar omgeving mee te maken heeft, zit met vragen. Welke hulpmiddelen zijn handig of noodzakelijk? Hoe zit het met werken en leren? Hoe blijf ik zelfstandig en mobiel? Daarom organiseert de ZieZo-vereniging jaarlijks de ZieZo-Beurs.

Op deze unieke beurs, die jaarlijks wordt bezocht door duizenden bezoekers, krijgt u in één dag een volledig overzicht van alle mogelijkheden als het gaat om wonen, werken, lezen, leren, ontspannen, kortom leven met een visuele beperking.  Ook is er een groot aanbod van hulpmiddelen, waarvan u de meeste ter plekke direct kunt kopen!

Openingstijden
Vrijdag 15 maart 2019
10:00 – 16:30

Zaterdag 16 maart 2019
10:00 – 16:30

Hoe kom ik aan toegangskaarten?
Bezoek van de ZieZo-beurs is gratis ná registratie op deze site op de pagina gratis toegangskaarten. Wanneer u zich van te voren niet heeft geregistreerd betaalt u bij de entree van de beursvloer € 7,50 per persoon, contant of in de vorm van een gift via een machtigingsformulier.

Hoe moet ik mij aanmelden als ik met een groep kom?
U kunt per registratie 4 kaarten aanvragen. Komt u met meer dan 4 personen? Dan kunt u een nieuwe registratie indienen met een ander e-mailadres. Iedere bezoeker dient in het bezit te zijn van een entreeticket. Kaarten bestellen.

Voor meer vragen en antwoorden zie: veelgestelde vragen.

Locatie ZieZo-beurs 2019
Jaarbeurs Utrecht
Locatie: Beatrixgebouw
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht
Plattegrond Jaarbeurscomplex

© 2018 |