ZieZo-beurs 2019 – 15 en 16 maart 2019

Over leven met minder zicht

Kaartreservering ZieZo-beurs 2019 open!

Goed nieuws: ook in 2019 zal de ZieZo-beurs weer worden georganiseerd! Na een wederom succesvolle  editie in 2018, zal de beurs op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2019 opnieuw worden gehouden in het Beatrixgebouw in Utrecht.

Hoewel de voorbereidingen voor een mooi beursprogramma nog in volle gang zijn, staat één ding al vast: ook in 2019 zullen er weer volop enthousiaste standhouders op de beursvloer aanwezig zijn die u graag bijpraten over de laatste ontwikkelingen in de wereld van low vision. Van hulpmiddelenleveranciers tot fabrikanten van handige innovaties, van belangenverenigingen tot onderzoeksinstituten en van hobby- en recreatieorganisaties tot arbeidsbemiddelaars. Ook zal er weer een divers programma met workshops worden samengesteld. Het volledige programma voor de komende ZieZo-beurs is nog in ontwikkeling en zal begin 2019 worden gepubliceerd. Wilt u graag een activiteit organiseren op de ZieZo-beurs of deelnemen met een stand? Ga dan naar onze zakelijke pagina.

Kortom: reden genoeg om zo snel mogelijk uw gratis ticket voor de ZieZo-beurs 2019 te bemachtigen! Dat kan vanaf vandaag via deze website. Klik hier om naar de reserveringspagina te gaan.

 

© 2019 |