ZieZo-beurs 2019 – 15 en 16 maart 2019

Over leven met minder zicht

NIEUW! Middagtickets voor de ZieZo-beurs 2019

Bij het reserveren van uw tickets voor de ZieZo-beurs kunt u vanaf dit jaar ook kiezen voor een middagticket.

Naar aanleiding het grote succes van de ZieZo-beurs in de afgelopen jaren, willen we als beursteam de drukte op de ZieZo-beurs graag nog beter reguleren. Daarom stellen we vanaf heden naast de reguliere dagtickets ook middagtickets beschikbaar, zo hopen we de piekmomenten qua drukte en toestroom van bezoekers ook beter te kunnen reguleren. Een middagticket geeft u entree tot de ZieZo-beurs vanaf 13 uur ’s middags tot het einde van de beursdag. De reguliere dagtickets geven net als in vorige jaren entree vanaf 10 uur tot het einde van de beursdag.

Maar, let op! Zowel de dagtickets als de middagtickets zijn dit jaar in beperkt oplage beschikbaar en daardoor geldt op = op. Wees er daarom snel bij om het ticket van uw keuze te reserveren! Op deze manier hopen we de belangstelling meer over de gehele beurs te kunnen verspreiden, waardoor we willen testen of de ZieZo-beurs zo in zijn geheel als rustiger kan worden ervaren.

Tip! Wie de meeste kans wil hebben op een zo rustig mogelijk beursbezoek, kan het beste ’s middags komen en dus een middagticket bestellen. De ervaring leert namelijk dat de ergste drukte vanaf 14 uur wegebt. Afgaande op de ervaringen uit vorige jaren, heeft u zodoende halverwege tot einde van de middag de meeste kans op rustigere momenten.

© 2019 |