ZieZo-beurs 2019 – 15 en 16 maart 2019

Over leven met minder zicht

Nieuw op de ZieZo-beurs: het ZieZo-oogsymposium!

Afbeelding van microfoon

Groot nieuws! Voor het eerst zal op zaterdag 16 maart het ZieZo-oogsymposium worden georganiseerd als onderdeel van de ZieZo-beurs.

Graag nodigen wij u  hiervoor uit! Om voor u een aantrekkelijk beursprogramma neer te zetten, organiseren wij in 2019 namelijk voor het eerst een oogsymposium als onderdeel van de ZieZo-beurs. Tijdens dit symposium, nemen oogartsen en wetenschappers u mee in interessante ontwikkelingen en achtergronden rondom het leven met minder zicht.

Omdat dit symposium deel uitmaakt van de beurs, is toegang uiteraard gratis. Wel dient u te beschikken over een gratis toegangskaart voor de ZieZo-beurs, deze kunt u vooraf reserveren, klik daarvoor op deze link. Let op: het symposium vindt alléén plaats op zaterdag 16 maart 2019.

Sprekers en onderwerpen
Tijdens het ZieZo-oogsymposium geven de volgende sprekers lezingen over de volgende onderwerpen (klik op de titels voor meer informatie):

Praktische informatie
Het symposium duurt één uur, en zal op zaterdag twee keer worden georganiseerd. De aanvangstijden zijn om 11.00 uur en 13.00 uur.
Zo heeft u de gelegenheid om uw bezoek aan de beursvloer af te wisselen met het luisteren naar de verschillende korte lezingen die ongeveer een kwartier zullen duren.
De locatie van het ZieZo-oogsymposium is zaal 217, op de 2e verdieping van het Beatrixgebouw. Onze hosts wijzen u graag de weg.

© 2019 |