ZieZo-beurs 2019 – 15 en 16 maart 2019

Over leven met minder zicht

Teken het Vuurwerkmanifest op zaterdag 16 maart om 12:15 uur

Komt u op zaterdag 16 maart ook het Vuurwerkmanifest tekenen? Locatie: zaal 217, 2e etage.  Met het verhaal van vuurwerkslachtoffer Janine van Rijswijk en meer.

Oud & Nieuw vieren is leuk! Maar niet voor iedereen. Een te groot aantal mensen loopt letsel door vuurwerk op, tot aan blindheid toe. Dat willen we voorkomen!

Oud en nieuw vieren is leuk! Maar niet voor iedereen. Een te groot aantal mensen loopt letsel door vuurwerk op, tot blindheid toe. Dat willen we voorkomen! Drs. De Faber (tijdens ronde 1) en prof. dr. Keunen (tijdens ronde 2), initiators van Het Nationale Vuurwerkmanifest, spreken hierover tijdens het ZieZo-oogsymposium. Om meer oogletsel te voorkomen, pleit het Vuurwerkmanifest er onder meer voor dat vuurwerk uitsluitend in handen moet zijn van professionals. Met grote professionele vuurwerkshows kan iedereen genieten van vuurwerk, op een veilige manier. Op dit moment hebben al meer dan 1.700 organisaties en 78.000 particulieren het Vuurwerkmanifest ondertekend.

Steunt u ook dit initiatief? Kom dan op 16 maart om 12:15 uur naar zaal 217, op de 2e etage (hier vindt ook het ZieZo-oogsymposium plaats) en onderteken zelf het Vuurwerkmanifest! Er is dan een officiële ondertekeningsceremonie in de symposiumzaal (zaal 217, 2e etage). Met het verhaal van Janine van Rijswijk, vuurwerkslachtoffer en onder andere OrCam, Ergra Low Vison en Brailleplan als ondertekenaars.

© 2019 |