ZieZo-online

Over leven met minder zicht

ZieZo-beurs

Kijk nu de ZieZo-online terug!

De ZieZo-online: dé beurs over leven met minder zicht

Op zaterdag 12 juni 2021 was de ZieZo-online: de digitale editie van de succesvolle ZieZo-beurs.

Dit jaar vindt de 25ste editie van de ZieZo-beurs plaats. Dé beurs voor iedereen met een visuele beperking, maar ook voor hun familie en vrienden, begeleiders en mensen die hier beroepsmatig mee te maken hebben.

Net als andere jaren wordt het programma van ZieZo-online gevuld met interessante presentaties en workshops gerelateerd aan low-vision. Over wonen, werken, studeren, reizen of welke vorm van vrijetijdsbesteding dan ook. Ook kunt u tijdens de beurs chatten met standhouders. De standhouders zijn organisaties met een uitgebreid aanbod aan hulpmiddelen, patiëntenverenigingen, belangenverenigingen, diensten en zorgorganisaties rondom wonen.

Wilt u de ZieZo-online terugkijken? Bestel dan snel een gratis ticket

Bestel uw gratis toegangskaarten

Dit jaar is de ZieZo-beurs digitaal. Benieuwd hoe de beurs er in het verleden uitzag? Via deze link kunt u een uitgebreide impressie van het evenement bekijken.

ZieZo-online op zaterdag 12 juni
Na de drukbezochte editie in 2019 was het stil op 13 en 14 maart 2020: de ZieZo-beurs kon voor het eerst in jaren niet georganiseerd worden in verband met de coronamaatregelen. Nu volgt een bijzondere editie: op zaterdag 12 juni vindt ZieZo-online plaats. Een digitale editie van de Ziezo-beurs. De ZieZo-beurs is al jaren […]
Lees meer
Zeven vragen aan Ruben De Wild
Artikel uit het Nederlands Dagblad van 7 maart.
Lees meer
Meer nieuws
© 2022 |