ZieZo-beurs

Over leven met minder zicht

Beursmagazine

ZieZo-beursmagazine 2020: inspirerende verhalen én praktische beursinformatie.

In de nieuwe editie van het beursmagazine leest u onder meer het verhaal van Fred Hissink: Journalist, sterrenkundige en hobbyist-modelbouwer. Drie 3 jaar geleden werd hij blind maar toch is hij een dankbaar mens! Verder interviews met slalom-skiester Maaike Bennink en deelneemster aan de Paralympische Spelen, Joleen Hakker. Tevens kunt u in het ZieZo-beursmagazine het beursprogramma voor de ZieZo-beurs 2020 vinden, net als vele artikelen over de standhouders van de beurs.

Tijdens de beurs zal een papieren versie van het beursmagazine worden uitgedeeld. Deze download biedt u de kans om nu alvast te weten te komen wat de standhouders voor u in petto hebben en welke standhouders u absoluut niet mag missen.

We hebben twee versies van het beursmagazine voor u opgemaakt. De PDF-versie is inclusief opmaak en foto’s, het Word-document is door CBB geoptimaliseerd voor gebruik met screenreaders. U kunt het beursmagazine downloaden door op een van de onderstaande buttons te klikken.  Veel leesplezier toegewenst!

© 2020 |