ZieZo-beurs

Over leven met minder zicht

Routebeschrijving

Waar vindt de ZieZo-beurs plaats?
De beurs vindt plaats in het Beatrixgebouw te Utrecht. Het adres van het Beatrixgebouw is Croeselaan 6a, 3521 CA Utrecht. De beurs is het makkelijkst te bereiken via het openbaar vervoer, omdat het Beatrixgebouw direct naast Utrecht Centraal Station ligt. Klik hier voor een routeplanner voor het OV.

Met de auto
Let op: rondom de Jaarbeurs en het centrum van Utrecht geldt een milieuzone voor oudere personen- en bestelauto’s en vrachtwagens op diesel. Voorkom een hoge boete door eerst hier te controleren of uw auto of bus aan de milieueisen voldoet.

Komt u met de auto? Stel uw navigatiesysteem dan in op het navigatieadres van parkeerplaats 3 (P3): Van Zijstweg 21 – Utrecht. P3 is de aanbevolen parkeerplaats wanneer u de ZieZo-beurs bezoekt. Is P3 vol? Dan kunt u ook parkeren op P1, dit terrein ligt ook dicht bij het Beatrixgebouw. U kunt uw actuele route het beste plannen via Google Maps, klik daarvoor hier. Onderweg kunt u vanaf de Ring Utrecht ook de blauwe ANWB-borden volgen met ‘Jaarbeurs’ en ‘P3’ of ‘P1’. Voor meer informatie over parkeren en tarieven, klik hier.

Met het openbaar vervoer
Het Beatrixgebouw ligt naast Utrecht Centraal Station. De locatie is dus ideaal te bereiken wanneer u met trein, bus of tram komt. Om uw reis met openbaar vervoer te plannen, klik hier. Om het Beatrixgebouw vanaf Utrecht Centraal Station lopend te bereiken, is in samenwerking met de Oogvereniging een gedetailleerde routebeschrijving voor u opgesteld, klik hier om deze gedetailleerde looproute te downloaden.

Mocht u behoefte hebben aan begeleiding om vanaf Utrecht Centraal Station naar het Beatrixgebouw te lopen, dan kunt u zich hiervoor vrijdag en zaterdag melden bij het bord ‘Meldpunt ZieZo-beurs’ op Utrecht Centraal. U vindt dit meldpunt bij het NS-infopunt aan de Jaarbeurszijde van het station of vraag ernaar bij NS-medewerkers. Als u al gebruik maakt van de reisassistentie van NS, dan kan uw reisassistent ervoor zorgen dat u bij het ZieZo-beurs meldpunt terecht komt. Bij het meldpunt staan onze medewerkers in opvallende oranje hesjes klaar om u naar de ZieZo-beurs te begeleiden.

Klik hier voor een plattegrond van de omgeving van het Beatrixgebouw

© 2020 |