ZieZo-beurs

Over leven met minder zicht

Babbage

Bij Babbage streven we naar een samenleving waarin iedereen succesvol kan leren, studeren, werken en kan deelnemen aan de maatschappij. Wij bieden personen met een visuele, – motorische- en of leesbeperking de juiste ondersteuning zodat zij kunnen werken, studeren of thuis actief kunnen zijn. Met een team van betrokken medewerkers bieden we specialistische oplossingen om informatie toegankelijk te maken en optimaal gebruik te maken van de computer, tablet of smartphone. Je krijgt een vast aanspreekpunt die jou het tijdens gehele proces begeleid. We begeleiden en adviseren naar een passende oplossing, ondersteunen je bij de aanvraag van de zorgverzekeraar/UWV en leveren een totaalpakket inclusief trainingen en technisch support.

Ook wij zijn blij dat we weer fysiek aanwezig mogen zijn op de ZieZo-beurs. Op deze manier kunnen we de nieuwste innovaties laten zien van de afgelopen 3 jaar zoals de Envison Glasses, N-Vibe navigatieoplossing , Hable One smartphonecontroller, verschillende modellen brailleleesregels, Ultimate Screen Acces en nog veel meer. In onze stand geven we je graag de mogelijkheid om verschillende hulpmiddelen uit te proberen of om hier vragen over te stellen.

Winactie
In samenwerking met de producenten geeft Babbage zelfs één Envision Glasses, OrCam My Eye en Hable One gratis weg. Zie voor meer informatie en de voorwaarden www.babbage.com/winactie.

Workshops

Babbage geeft op beide beursdagen vijf verschillende workshops. Deze gaan onder andere over de nieuwste wearables zoals de N-Vibe en Envision, maar ook over optimaal werken en studeren met een visuele beperking en natuurlijk de nieuwste innovaties. Zien we je daar?

© 2023 |