ZieZo-beurs

Over leven met minder zicht

Babbage

babb

Babbage levert specialistische oplossingen voor de studie-, werk- en thuissituatie. Wij leveren een groot assortiment brailleleesregels met 22 verschillende modellen. In onze stand presenteren we een aantal hulpmiddelen voor in de klas of collegezaal zoals schoolsystemen, bordcamera’s of mobiele leessystemen. Daarnaast is Babbage de enige leverancier die alle beschikbare schermleessoftware levert, waaronder NVDA, JAWS, Zoomtext Fusion, Supernova, ZoomText en het nieuwe zelf ontwikkelde softwarepakket Ultimate Screen Access.

Op de ZieZo-beurs 2020 presenteren we graag de nieuwste innovaties op hulpmiddelgebied voor scholieren, studenten en werkenden. Zo vind je bij ons de Hims Polaris brailleleesregel op basis van Android, het Ablecon draadloze schoolsysteem, de Orcam bril om op school of de werkplek gedrukte teksten te kunnen lezen en gezichten te herkennen. En nog veel meer.

Onze professionals staan klaar om je alle informatie te geven over de unieke dienstverlening van Babbage. We vertellen je graag meer over de Babbage Academy met trainingen om non visueel te kunnen werken of om een hoog professioneel niveau te bereiken.

Ook geven we je graag inzicht in onze projectmatige aanpak voor de realisatie van duurzame werkplekken. Ctalents zal in onze stand aanwezig zijn om informatie te geven over hun unieke talentprogramma en mogelijkheden voor het vinden van werk bij diverse organisaties. Bekijk het beursprogramma om te zien welke workshops Babbage tijdens de ZieZo-beurs aanbiedt.

© 2020 |