ZieZo-beurs

Over leven met minder zicht

Blinde Liefde Voor Salsa

Nu ook salsadansen voor blinden en slechtzienden
in Utrecht, met ‘Blinde liefde voor Salsa’ !
 

Salsa is een dansstijl vol passie, ritme en gevoel, maar als je niet of slecht kunt zien is dat natuurlijk onmogelijk. Niet dus! Met ‘Blinde liefde voor Salsa’ maakt Annemarie Nodelijk deze passievolle dansvorm nu ook toegankelijk voor mensen met een visuele beperking. Kom en dans gezellig mee!

Genieten van muziek is het belangrijkste ingrediënt voor salsadansen. Tijdens de lessen, die worden gegeven door een ervaren docent, partneren een ziende en slechtziende of blinde danser samen en dat werkt heel goed. ‘Mensen met een visuele beperking doen veel op gehoor en gevoel, de perfecte combinatie voor salsa. We laten ook de ziende dansers met een speciale bril op even ervaren hoe het is om te dansen met beperkt zicht, dat geeft hen een heel andere kijk op dansen!’

De salsalessen worden aangeboden in een 10-weekse workshop en zijn geschikt voor beginners en voor mensen met al enige ervaring, mensen met en zonder visuele beperking, kortom: iedereen is welkom! De lessen starten op 18 maart, van 19.30u tot 20.30u, bij Seats2Meet Meetingplaza in Utrecht (Hoogcatharijne, links naast de Intertoys). Er is nog plaats voor dansers dus kom gerust langs! De workshop van 10 lessen kost slechts 35 euro per deelnemer, dus aan de kosten kan het niet liggen!

Vragen? Mail dan naar info@blindeliefdevoorsalsa.nl.

© 2020 |