ZieZo-beurs

Over leven met minder zicht

Ctalents

Ctalents

Ctalents ondersteunt mensen die blind, slechtziend zijn bij het vinden van betaald werk. Wij zijn de schakel tussen werkgevers en werkzoekenden met een zintuiglijke ctalents logouitdaging. Onze doelstelling is om iedereen met een visuele of auditieve beperking te voorzien van een reguliere, betaalde baan. Via ons trainingsprogramma ontdekken en ontwikkelen onze kandidaten hun talenten, kijken we naar en denken we in mogelijkheden en gaan vervolgens op zoek naar de beste match tussen kandidaat en opdrachtgever.

Op de ZieZo beurs staan onze talentmatchers voor je klaar voor al jouw werkgerelateerde vragen. Vragen over je CV? Neem je CV mee en laat deze checken in onze stand.

Tevens informeren we je graag over ons online trainingsprogramma, de We are Ctalents Academy. Via onze gratis toegankelijke trainingen kan jij je vaardigheden verder ontwikkelen of je bijvoorbeeld voorbereiden op een sollicitatiegesprek.

Kom naar onze stand en ontvang een voucher voor het volgen van onze trainingen of neem alvast een kijkje op www.wearectalents.nl.

 

Contactgegevens:

www.ctalents.nl

www.wearectalents.nl (We are Ctalents Academy).

Mailadres: info@wearectalents.nl

Telefoon: 020-676 54 16

 

Facebook: https://www.facebook.com/ctalentsNL/

Twitter: https://twitter.com/ctalentsnl

Instagram: https://www.instagram.com/ctalentsnl/

 

© 2020 |