ZieZo-beurs

Over leven met minder zicht

Earcatch

Earcatch: Vertelt wat je niet ziet

Wil je ontspannen kunnen genieten van film, tv en theatervoorstellingen? Earcatch vertelt wat je niet ziet. Download de app gratis op je telefoon of tablet. De Earcatch-app bevat audiodescriptie voor een groot aantal films en televisieseries. Sinds kort is de app ook te gebruiken in het theater, bij drie grote musicals. Tijdens de pauzes in de dialoog beschrijft een voice-over visuele elementen uit de film zoals personages, gezichtsuitdrukkingen en plaatsbepalingen.

Dankzij Earcatch kun je audiodescriptie (AD) luisteren op je telefoon via je oortjes of koptelefoon. Zo hoef je niets meer te missen. Je omgeving ondervindt geen hinder. Earcatch zorgt ervoor dat de audiodescriptie gelijkloopt met de film, serie of voorstelling.

Bij onze stand geven graag meer uitleg en kun je de audiodescriptie beluisteren. Bovendien hebben we een mooie kortingsactie voor een theatervoorstelling die je met Earcatch kunt bezoeken! Verder zijn we beschikbaar voor technische ondersteuning. We kijken er naar uit je te ontmoeten.


Website
http://www.earcatch.nl

© 2023 |