ZieZo-Beurs

Over leven met minder zicht

Envision

Wij helpen miljoenen mensen een autonoom leven te leiden. We bouwen impactvolle, design gestuurde tools voor mensen die gebruikmaken van de nieuwste computervisie-technologie, zodat iedereen sneller toegang heeft tot informatie.

Envision app
Een smartphone app die blinde en slechtziende gebruikers in staat stelt onafhankelijk te zijn door de visuele wereld om hen heen uit te spreken. Envision gebruikt kunstmatige intelligentie om allerlei soorten tekst vanaf elk oppervlak te lezen, gezichten te herkennen, omgevingen te beschrijven, objecten te vinden, streepjescodes te scannen, kleuren te detecteren en nog veel meer.

Envision Glasses
De Envision Glasses zit boordevol functies en helpt blinde en slechtziende mensen een autonoom leven te leiden. De bril dient als een platform voor toegankelijkheidsapps die elke gebruiker helpen onafhankelijk te zijn en direct hulp te krijgen wanneer dat nodig is.

Envision – ZieZo
Envision is dit jaar aanwezig op ZieZo-online met zowel in de ochtend als in de middag vier workshops waarin we alles over Envision vertellen; de nieuwste functies laten zien van de Envision App en de Envision Glasses en we je een ‘sneak peak’ geven over wat er achter de schermen gebeurt.

ZieZo Winactie! 

Envision geeft tijdens de Ziezo ieder uur een  ‘lifetime’ abonnement van de Envision App weg! De waarde van dit abonnement is €100 !
Wat moet je daarvoor doen?
Bezoek één van onze workshops tijdens de Ziezo, laat daar je naam en email adres achter én vul het onderstaande formulier in. Je kunt alleen winnen als je ook echt langs bent geweest. Dus tot zaterdag!
https://forms.gle/mhuZKp2n1eZ7J9ih7

© 2022 |