ZieZo-beurs

Over leven met minder zicht

Ergra Low Vision

Wij hebben iets moois voor ogen

Gaat uw zicht achteruit? En kunt u bijvoorbeeld de ondertiteling van de tv niet meer lezen? Voelt u zich onzeker op straat? Wanneer uw zicht afneemt, helpt Ergra Low Vision met beter zien.

Als u meer ziet, voelt u zich op straat veiliger en beweegt u zich makkelijker. Wij luisteren goed naar uw wensen en hebben één doel: dat u uw ogen weer zo goed mogelijk kunt gebruiken en kunt genieten van de dingen die voor u zo belangrijk zijn.

Bij Ergra Low Vision zijn wij voortdurend bezig met innovatie en verbetering van de oogzorg voor slechtzienden. Dit doen we in nauwe samenwerking met oogartsen, ziekenhuizen en oogklinieken.

In onze stand op de ZieZo-beurs kunt u kennismaken met de verschillende gezichtshulpmiddelen. Denk daarbij aan de E-scoop bril voor mensen met maculadegeneratie, telescoopbril voor tv kijken of een loepbril voor het lezen. Er zijn vele hulpmiddelen die u kunnen helpen om beter te zien. Tijdens de ZieZo-beurs kunt u ook bij ons terecht voor een speciale servicebeurt van uw bestaande bril.

© 2023 |