ZieZo-beurs

Over leven met minder zicht

Hable

Het gebruiken van de smartphone met een visuele beperking kan soms frustrerend en lastig zijn. Bij Hable maken we dit graag makkelijker voor je. De Hable One is het eenvoudigste fysieke toetsenbord voor gehele smartphone bediening.

Gebruik je VoiceOver of Talkback op je smartphone en heb je moeite met de veegbewegingen? Of vind je dat typen op het scherm maar omslachtig en kost het je veel energie? Dan is de Hable One waarschijnlijk interessant voor jou.

De Hable One is een klein en handzaam apparaatje waarmee je makkelijk en snel kunt typen op je smartphone, bijvoorbeeld als je onderweg bent. Ook kun je er je smartphone mee bedienen zonder dat je het aanraakscherm hoeft te gebruiken.

Het apparaat is klein en draadloos, past in je hand heeft acht bedieningsknoppen. Je houdt hem met twee handen “in de lucht” vast zodanig dat je elke vinger op een knop hebt liggen. Door combinaties van knoppen te gebruiken kun je opdrachten geven en tekst invoeren. Hable gaat bij deze combinaties van knoppen uit van de codes van het braille alfabet. Om Hable te leren gebruiken heb je hier echter geen kennis of ervaring bij nodig.

Het werkt met VoiceOver en TalkBack op smartphones en tablets. Het kan worden gebruikt om nauwkeuriger te typen en met eenvoudige bewegingen en snelkoppelingen door je telefoon te navigeren.

Je kunt vanaf nu de Hable One zelf gratis 2 weken thuis testen. Meer info? Mail ons op support@iamhable.com

Voor meer info: https://www.iamhable.com/nl-NL/home

Of bekijk deze video.

© 2023 |