ZieZo-beurs

Over leven met minder zicht

Iris Huys

image002

Iris Huys biedt jong en oud een compleet assortiment met passende (lees)hulpmiddelen: verlichting, vergroting, spraak, braille, blindenstokken, brillen, telefoons, ADL hulpmiddelen, sport en spelartikelen.

Het team van Iris Huys geeft u hierbij graag een persoonlijk advies en de benodigde instructies voor het optimale gebruiksgemak.

Wat wij u graag laten zien en ervaren op de komende ZieZo-beurs zijn de nieuwe huishoudelijke apparaten van Feelware met Nederlandse spraak of tactiel aangepast. Denk hierbij aan een: sprekende wasmachine, sprekende oven met grill, sprekende inductie kookplaat en inbouw oven, of tactiel aangepast koffiezetautomaat, airfryer, en magnetron.

Tevens laten wij u graag kennis maken met onze nieuwe telescoopstok Iris, die als taststok en als herkenningsstok te gebruiken is. Kom de voordelen ervaren in onze stand.

Wij ontmoeten u graag! Indien u niet in de gelegenheid bent om naar de ZieZo-beurs te komen, dan ontvangen wij u graag op afspraak in onze showroom te Gouda, waar we ook een lichtbelevingsruimte hebben om u verschillende soorten en kleuren licht te laten ervaren.

Tot ziens bij Iris Huys! Neem vast een kijk op onze uitgebreide website www.irishuys.nl.

 

© 2023 |