ZieZo-beurs

Over leven met minder zicht

Komt het Zien!

Er zijn zoveel prachtige theatervoorstellingen in Nederland. Ook u kunt daarvan genieten! Want Komt het Zien! maakt theaterbeleving mogelijk voor iedereen met een visuele beperking.

Blindentolken beschrijven alles wat er gebeurt (live audiodescriptie) en dat is te horen via een koptelefoon of oortjes. Voor de voorstelling is er ook een inleiding met extra uitleg en een meet & feel met de spelers, het decor en de kostuums. Krijg details mee die u niet kunt zien, lach tegelijk met iedereen, geniet van theater!

Ga een middagje of avond uit en geniet van musicals zoals Charlie and the Chocolate Factory of The Prom. Lach om Plien en Bianca, Bert Visscher of de komedie Zo Vader Zo Zoon met Jon van Eerd. Ga samen met uw (klein)kinderen naar Kruimeltje, Erik of het klein Insectenboek of het prachtige Wereldkerstcircus in Carré. Bewonder de dansers van Scapino Ballet of swing mee met Ellen ten Damme. Liefhebber van toneel? Dan zijn De Kersentuin van Toneelgroep Maastricht en The Mousetrap aanraders.

Komt het Zien! is erbij in theaters in heel Nederland.

Een privétolk inhuren voor een bruiloft of andere bijzondere gebeurtenis? Ook dat kan! Vraag naar de mogelijkheden.

Beleef theater in de Komt het Zien! stand op de beurs en laat u verrassen door live audiodescriptie.

Komt het Zien!
website: www.komthetzien.nl
e-mail: info@komthetzien.nl
telefoon: 0513 650681

© 2023 |