ZieZo-beurs

Over leven met minder zicht

Koninklijke Visio

Mee blijven doen in de maatschappij als u slechtziend of blind bent. Daar ondersteunt Visio u graag bij. En dat doen we op verschillende manieren. Soms bent u al geholpen met eenvoudige handreikingen en tips. Vaak is er meer nodig, zoals advies en begeleiding voor u en uw omgeving. Maar we bieden ook onderwijs, wonen, training en (intensieve) revalidatie. Wat uw vraag ook is, Visio helpt u verder en maakt meedoen mogelijk op alle levensgebieden.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief
Visio verstuurt maandelijks nieuwsbrieven naar slechtziende en blinde mensen. Blijf op de hoogte van activiteiten en bijeenkomsten en ontvang tips in uw inbox. Wilt u ook een of meerdere van onze nieuwsbrieven ontvangen? Meld u dan aan via het formulier op onze website.

Meer weten?
Op het Visio Kennisportaal kunt u terecht voor specifieke informatie over allerlei thema’s in de vorm van handleidingen, tips, reviews en artikelen. U kunt zoeken op trefwoord en op thema.

Wilt u zich vrijblijvend in een persoonlijk (telefonisch) gesprek laten informeren over de mogelijkheden van Visio? Maak dan eens een afspraak met onze afdeling Advies bij u in de buurt. Hier kunt u zonder verwijzing terecht. Kijk voor de (contactgegevens van de) dichtstbijzijnde vestiging op www.visio.org/contact.

Wanneer u zich wilt aanmelden bij Visio, bel dan ons Cliëntservicebureau via 088 585 85 85. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Koninklijke Visio
expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen

© 2023 |