ZieZo-beurs

Over leven met minder zicht

Lexima Reinecker Vision

Lexima_Reinecker_logo

 


Lexima Reinecker Vision denkt al meer dan 15 jaar met u mee om beter te lezen, leren en werken. Digitale en gedrukte informatie maken wij voor u toegankelijk, voor mensen met een visuele beperking, maar ook voor mensen met andere beperkingen zoals dyslexie en laaggeletterdheid.

Wij laten u graag onze brede reeks van Reinecker beeldschermloepen, de HumanWare Brailliant brailleleesregels en Supernova, Jaws en Zoomtext software zien. Ook hebben wij een steeds groter aanbod van professionele verlichtings- en vergrotingsproducten van Waldmann en Daylight. Daarmee maken wij de beste oplossingen voor de werkplek, in de klas en thuis!

Ons team van ervaren professionals kan u alles vertellen over de oplossing voor uw situatie en over de vergoedingsmogelijkheden bij zorgverzekering en UWV. Maar ook hoe onze dienstverlening verder gaat dan het leveren van de producten zelf, zoals een precieze analyse van uw situatie, een toegesneden advies en een maatwerktraining op uw eigen locatie. Én hebben we een ervaringsdeskundige met de digitale bril eSight bij ons.

Kom naar onze stand om de nieuwste ontwikkelingen te zien!

Lexima Reinecker Vision, betere hulpmiddelenzorg bij slechter zien.
www.lexima-reinecker.nl
info@lexima-reinecker.nl
033- 494 37 87

© 2023 |