ZieZo-Beurs

Over leven met minder zicht

Robert Coppes Stichting

De Robert Coppes Stichting ondersteunt blinde en slechtziende volwassenen met een of meerdere bijkomende problemen. Onze professionals zoeken altijd naar mogelijkheden zodat cliënten het leven kunnen leiden zoals zij dat graag willen. We komen op voor hun belangen, altijd en overal. Gewoon, omdat we van mensen houden. Wil je meer weten over onze visie op zorg? Beluister via deze QR code ons visiegedicht.

Wij bieden verschillende vormen van gespecialiseerde ondersteuning: 24-uurs zorg in onze woonvormen in Vught, gespecialiseerde begeleiding en behandeling bij mensen thuis in bijna heel Zuid-Nederland en dagbesteding op maat in Vught en Nijmegen.

Er is niet veel vastgelegde kennis over de combinatie van een visuele beperking met andere problemen. Daarom werken we actief aan het ontwikkelen, verbreden en vastleggen van onze expertise op dit gebied. Coppes medewerkers hebben hier vanwege hun praktijkervaring een belangrijke rol in.

Kijk voor meer informatie over onze vormen van ondersteuning of expertise projecten op Robertcoppes.nl of neem contact met ons op via: info@robertcoppes.nl.

Logo Robert Coppes Stichting

© 2022 |