ZieZo-beurs

Over leven met minder zicht

Robert Coppes Stichting


Over de Robert Coppes Stichting

Je eigen leven leiden als blinde of slechtziende volwassene met bijkomende problematiek

De Robert Coppes Stichting ondersteunt blinde en slechtziende volwassenen met bijkomende problematiek. Juist die combinatie van problemen maakt het leven vaak complex. De Robert Coppes Stichting heeft zich gespecialiseerd in deze bijzondere doelgroep.

Eigen karakter

Bij ons mag jij jezelf zijn, wij bewegen mee met wie jij bent

We zijn een organisatie met een herkenbaar eigen karakter. We ondersteunen ‘Op z’n Coppes’: persoonlijk, kleinschalig, betrokken en ‘eigen wijs’. Onze professionals zoeken altijd naar mogelijkheden zodat cliënten het leven kunnen leiden zoals zij dat graag willen. We komen op voor hun belangen, altijd en overal. Gewoon, omdat we van mensen houden. Wil je meer weten over onze visie op zorg? Lees of luister dan ons visiegedicht.

Vormen van ondersteuning
Wij bieden zorg in onze woonvoorzieningen te Vught. Ambulante teams voor specialistische begeleiding en behandeling aan huis werken in de regio’s Noord-Brabant, Limburg en een groot deel van Gelderland. Daarnaast bieden we specialistische dagbesteding in Vught, Nijmegen en regio Zuid-Limburg.

Expertise organisatie

Vanuit onze eigen kracht samen verder vooruit

Er is niet veel vastgelegde kennis over de combinatie van een visuele beperking met andere problemen. Daarom werkt onze afdeling Expertise, Innovatie en Kennis actief aan het ontwikkelen, verbreden, vastleggen en delen van onze specialistische kennis.

Dit doen wij samen met Bartiméus, Koninklijke Visio, de Oogvereniging en de Maculavereniging binnen Kennis over Zien.

Robert Coppes Stichting

073 657 91 57
info@robertcoppes.nl
www.robertcoppes.nl
www.werkenbijrobertcoppes.nl

© 2023 |