ZieZo-beurs

Over leven met minder zicht

SailWise

SailWise
De wind in je haren, de zon op je gezicht en het klotsende water tegen de boeg: bij SailWise kan je volop genieten van watersport. Onbeperkt! Vanaf drie locaties in Nederland kan iedereen met een lichamelijke, zintuigelijke of verstandelijke beperking actief watersport beoefenen. Hijs de zeilen, neem plaats achter het roer, ga waterskiën en ontdek hoeveel je wél kan. Je geniet op en rond het water van een onvergetelijke én betaalbare vakantie.

De wind maakt geen onderscheid
Met de juiste aanpassingen kan iedereen (leren) watersporten. Met de volledig aangepaste accommodaties biedt SailWise een unieke belevenis. Van zwerftochten over het IJsselmeer en het wad met tweemastklipper Lutgerdina tot zeilen op de Friese meren met catamaran Beatrix en het beoefenen van kleine watersporten op het watersporteiland Robinson Crusoe. Verleg je grenzen of geniet gewoon van een heerlijke vakantie: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Zeilen met een visuele beperking? Natuurlijk!
Door actief te zijn kan iedereen – ongeacht de mate van beperking – weer het gevoel van zelfstandigheid, eigenwaarde en onafhankelijkheid ervaren. Bij SailWise ontdek je hoeveel je wél kan. Zo kan deelneemster Esmoreit ondanks haar visuele beperking zelfstandig zeilen op de Loosdrechtse Plassen. Lees haar ervaringsverhaal op sailwise.nl/esmoreit. Jezelf ontwikkelen, grenzen verleggen en eigen regie zijn hierbij de sleutelwoorden. Je vaart niet mee, je vaart zelf! Deelnemers van SailWise zijn het erover eens: SailWise laat je boven jezelf uitstijgen en doet je je beperking vergeten.

© 2023 |