ZieZo-beurs

Over leven met minder zicht

Programma

Welke standhouders zijn er aanwezig?
In de aanloop naar de beurs in 2020 zullen wij het actuele standhoudersoverzicht publiceren op de pagina ‘Deelnemende standhouders’, klik hier om de pagina te bezoeken. De ervaring leert dat u een divers aanbod aan standhouders kunt verwachten op het gebied van low vision. Denk aan aanbieders van slimme hulpmiddelen, belangenorganisaties, informatieve organisaties, verenigingen, arbeidsbemiddelaars, hobby- of sportorganisaties, reisbureaus, onderzoeksinstellingen en vele anderen.

Wat is er verder te doen op de beurs?

Het bezoeken van de verschillende stands biedt u al een divers en actief programma, maar er is meer te doen op de ZieZo-beurs. Zo worden er door interessante sprekers workshops gehouden die u kunt bijwonen. Hiervoor hoeft u zich niet vooraf in te schrijven. Het totale beursprogramma, inclusief overzicht van de workshops en standhouderoverzicht, wordt in aanloop naar de beurs gepubliceerd.

Waar kan ik mij inschrijven voor een workshop?
U hoeft zich niet vooraf in te schrijven voor een workshop. Alle workshops zijn vrij toegankelijk. De workshops worden ieder jaar echter wel zeer drukbezocht, dus als u heel graag een bepaalde workshop wilt bijwonen, luidt het advies om u vroeg te melden bij de betreffende workshopruimte.

Waar kan ik de workshops vinden?
De workshops vinden plaats in subruimtes op de eerste verdieping van het Beatrixgebouw. Voorafgaand aan de beurs zal op deze website worden gepubliceerd welk workshops waar plaats zullen vinden. Dit wordt uiteraard ook aangegeven tijdens de beurs zelf, onze hosts wijzen u dan graag de juiste weg.

 

© 2024 |