ZieZo-beurs

Over leven met minder zicht

Beursbezoek

Voor wie?
Iedereen die niet kan zien, minder ziet, een oogaandoening heeft of hier in zijn of haar omgeving mee te maken heeft, zit met vragen. Welke hulpmiddelen zijn handig of noodzakelijk? Hoe zit het met werken en leren? Hoe blijf ik zelfstandig en mobiel? Daarom organiseert de ZieZo-vereniging jaarlijks de ZieZo-Beurs.

Op deze unieke beurs, die jaarlijks wordt bezocht door duizenden bezoekers, krijgt u in één dag een volledig overzicht van alle mogelijkheden als het gaat om wonen, werken, lezen, leren, ontspannen, kortom leven met een visuele beperking.  Ook is er een groot aanbod van hulpmiddelen, waarvan u de meeste ter plekke direct kunt kopen!

Openingstijden
Vrijdag 13 maart 2020
10:00 – 16:30

Zaterdag 14 maart 2020
10:00 – 16:30

Locatie ZieZo-beurs 2020
Beatrixgebouw, onderdeel van Jaarbeurs Utrecht
Direct gelegen naast het Centraal Station
Croeselaan 6A
3521 CA Utrecht
Plattegrond Jaarbeurscomplex

Welke activiteiten worden er georganiseerd op de ZieZo-beurs 2020?
Naast dat u een bezoek kunt brengen aan de ongeveer 45 verschillende stands op de ZieZo-beurs, is er ook een uitgebreid workshopprogramma waaraan u gratis kunt deelnemen.
Op zaterdag wordt er ook het ZieZo-oogsymposium georganiseerd. Klik hier om naar het beursprogramma te gaan.

Hoe kom ik aan toegangskaarten?
Bezoek van de ZieZo-beurs is gratis ná registratie op deze site op de pagina gratis toegangskaarten. Let op! Entreekaarten zijn beperkt beschikbaar, kijk voor beschikbaarheid op de pagina gratis toegangskaarten. Wanneer u zich niet vooraf heeft geregistreerd, kunt u uw entreekaart kopen bij entree van de beursvloer. Een entreekaart kost dan € 7,50 per persoon. Dit bedrag kunt u voldoen via een machtigingsformulier. Aan de deur is de kans op teleurstelling door uitverkoop echter aanwezig. Reserveer uw kaarten daarom op tijd online, dan bent u verzekerd van entree tot de beurs.

Hoe moet ik mij aanmelden als ik met een groep kom?
U kunt per registratie 4 kaarten aanvragen. Komt u met meer dan 4 personen? Dan kunt u nieuwe registraties indienen met een ander e-mailadres. Iedere bezoeker dient in het bezit te zijn van een entreeticket. Klik hier om kaarten te bestellen.

Voor meer vragen en antwoorden zie: veelgestelde vragen.

 

© 2020 |