ZieZo-Beurs

Over leven met minder zicht

Beursacties 2021

Op de digitale beursvloer chat je met organisaties en presenteren zij jou aantrekkelijke beursaanbiedingen. We sommen ze hier voor je op:


Lexima Reinecker Vision

‘Gratis Apple Airpods wanneer u één van onze brailleleesregels besteld of aanvraagt! Wanneer u voor 31 juli een brailleleesregel bij ons bestelt of aanvraagt, krijgt u gratis een set Apple Airpods ter waarde van €179,00 cadeau’. Stuur een e-mail aan info@lexima-reinecker.nl of bel ons op 033-494 3787 om uw aanvraag te bespreken!’


Abonnement Envision app
Envision geeft tijdens de Ziezo ieder uur een  “lifetime” abonnement van de Envision App weg! De waarde van dit abonnement is €100 !
Wat moet je daarvoor doen?

Bezoek één van onze workshops tijdens de Ziezo, laat daar je naam en email adres achter én vul het onderstaande formulier in. Je kunt alleen winnen als je ook echt langs bent geweest. Dus tot zaterdag!

https://forms.gle/mhuZKp2n1eZ7J9ih7


Maak kans op een OrCam MyEye!
Babbage is van mening dat in onze inclusieve samenleving het belangrijk is dat iedereen succesvol kan leren, studeren, werken en kan deelnemen aan de maatschappij. Afgelopen jaar is voor iedereen een bizar jaar geweest waar veel activiteiten op een laag pitje hebben gestaan waaronder beurzen. Wij vinden het dan ook fantastisch dat er dit jaar in mogelijkheden is gedacht en de Ziezo- beurs online plaats vindt. Wij kijken er enorm naar uit om onze kennis te delen en hopen hiermee een bijdrage te leveren aan je motivatie om, na Corona, weer met volle moed volledig deel te nemen aan je studie, werk of privé activiteiten.

Om uiting te geven aan dat gevoel hebben OrCam en Babbage besloten om een Orcam MyEye weg te geven. Wil je weten hoe je kans maakt? Lees het verder op deze website.


Bestel Rivo met korting via BlindMobility
U kunt rivo tot en met 15 juni 2021 bestellen voor de introductieprijs van €269, dat betekent € 30 korting! Bezoek de winkel pagina op onze website om te bestellen.

Contactgegevens
Website: https://www.blindmobility.nl|
Telefoon: 06 242 206 13
E-mail: info@blindmobility.nl


Korting op Lowvisionshop.nl
Op Lowvisionshop.nl is er het gehele Ziezo weekend een korting van 15% op het gehele assortiment. Geldig van 11 juni tot en met 14 juni!


Gratis extra accu en laadstation bij aanschaf van de Looky 5
De Looky 5 is een elektronische handloep welke met zijn 5 inch (12,7 cm) scherm en HD-camera een scherp en duidelijk geeft. Met de oplaadbare accu in het handvat is het de ideale handloep voor thuis en onderweg.


Tijdens ZieZo-Online 2021 biedt Van Lent Systemt bij aanschaf van een Looky 5 een gratis extra accu en laadstation aan, zodat u altijd een volle accu achter de hand heeft. Waar u ook bent.

Deze actie is geldig tot en met 31 juli. Voor meer informatie, neem contact op met onze Customer Service via +31 (0) 412 640 690 of via op info@vanlentsystems.com .


Winactie: Naar de bioscoop met Earcatch!
Als bezoeker van ZieZo-online, kun je twee bioscoopkaartjes winnen. Geef je voor 14 juni 2021 op voor onze informatieve, maandelijkse nieuwsbrief. Dit kan via de volgende link: earcatch.nl/nieuwsbrief/.

Onder de nieuwe aanmeldingen kiezen wij 5 x twee winnaars. Zo kun je zelf Earcatch in de bioscoop ervaren. Nieuwe films die uitkomen met audiodescriptie zijn o.a. De slag om de Schelde, Zwaar verliefd! 2 en Ainbo: Heldin van de Amazone. We horen natuurlijk graag achteraf hoe je ervaring was.

Ben je al ingeschreven voor de nieuwsbrief, maar wil je meedoen met de winactie? Stuur dan even een mailtje naar contact@earcatch.nl.

Alle informatie over de beursactie staat ook op earcatch.nl/ziezo/


Feedback op je CV
Ben je op zoek naar een baan? Wil je weten waar jouw kansen liggen op de arbeidsmarkt?  Wil jij jezelf verder ontwikkelen via onze online trainingen? Op ZieZo-online staan de Recruiters van Ctalents voor je klaar voor al jouw werk gerelateerde vragen. Stuur je CV vooraf of na afloop naar info@ctalents.nl en wij geven jou tips en feedback op jouw CV!


Speciale Oogcontactbijeenkomst
Speciaal voor bezoekers van ZieZo-online 2021 organiseert Vereniging OOG in OOG een Online Oogcontactbijeenkomst op 6 juli a.s. Wil je lotgenoten spreken of kennismaken met onze vereniging? Tijdens deze bijeenkomst (normaal alleen voor leden!) maakt u kennis met ervaringsdeskundigen en kunt u vragen aan hen stellen.

De Oogcontactbijeenkomst wordt gehouden op 6 juli van 20.15 uur tot 21.30 uur. U kunt zich tot en met 5 juli opgeven door hier te klikken. Wacht niet te lang want deze Zoom-bijeenkomst is toegankelijk voor maximaal 40 deelnemers.


Gratis voelbare kaarten
Heeft u al kennis gemaakt met de voelbare kaarten van de CBB? Tijdens de ZieZo beurs krijgt u de kans ze gratis te ervaren!

Hoe werkt de actie?
Stuur een e-mail naar klantenservice@cbb.nl. Vermeld als onderwerp: Beursactie ZieZo. Geef in de mail uw naam en adres door, dan krijgt u een gratis voelbare kaart toegestuurd. Het is ook mogelijk de kaart naar iemand met een leesbeperking te laten versturen. Dan kunt u in braille een tekst van ongeveer 40 woorden laten opnemen in de kaart. Deze tekst kunt u ook in de mail zetten. De actie is geldig tot en met 16 juni.


Actie: word gratis lid van de Oogvereniging!

Meld je je in het weekend van ZieZo-online aan als lid van de Oogvereniging? Dan ben je heel 2021 gratis lid! www.oogvereniging.nl/word-lid


© 2022 |