ZieZo-beurs

Over leven met minder zicht

Zaterdag: 15.00 – 15.45 uur

Zaal 212

Workshop:
Een leuke baan, hoe kom je eraan?

Een workshop door Oogvereniging

Een workshop van de Oogvereniging over werk en over hoe je in de huidige krapte op de arbeidsmarkt werk kunt vinden of aan het werk kunt blijven. Maak gebruik van de kennis van de Oogvereniging en mis deze workshop niet!

Gwenda Wiersma, Kristina Misiunaite, Jolanda Spaans en Anneke Berkhout delen hun ervaringen rondom vinden en houden van leuk werk, geven tips en gaan graag met jou in gesprek zodat je beter toegerust bent om werk te vinden dat bij jouw capaciteiten en dromen aansluit.


Zaal 312

Workshop:
Technologische innovaties en ontwikkelingen op het gebied van hulpmiddelen

Een workshop door Babbage

In deze workshop deelt Dennis van Oers (adviseur bij Babbage) zijn kennis over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologische hulpmiddelen. Of het nu gaat om hulpmiddelen voor de thuissituatie, de studie of op het werk. Zo laat Dennis onder andere de nieuwste brailleleesregels zien en demonstreert hij de laatste wearables. Ook geeft hij oplossingen voor het mobiel lezen van gedrukte teksten en laat hij zien hoe de Hable One smartphone controller werkt – en nog veel meer. Een interessante en verrassende workshop dus, voor gebruiker en adviseur!

© 2023 |