ZieZo-beurs

Over leven met minder zicht

Nieuws

nieuwsbericht

Ik kom graag op een rustig moment, wanneer kan ik het beste komen? 

De ZieZo-beurs wordt jaarlijks druk bezocht. De piekmomenten qua drukte verschillen ieder jaar, maar de ervaring leert dat u ’s middags vanaf 14 uur het meeste kans hebt op een rustig moment. We raden aan om een ticket voor 13.00 uur of later te reserveren. 

Lees meer
nieuwsbericht

Hoe vind ik mijn weg op de beurs?

Voorafgaand aan de beurs wordt een beursplattegrond online gepubliceerd en krijgt u het beursmagazine toegestuurd, zodat u weet waar u welke stands en voorzieningen kunt vinden. Ook tijdens de beurs zijn er ter plekke plattegronden beschikbaar. Daarnaast zijn op de beursvloer geleidelijnen aangebracht (buitenring en belangrijke plekken). Tot slot zijn er hosts en vrijwilligers beschikbaar die u graag de weg wijzen en uw vragen beantwoorden.
Lees meer
nieuwsbericht

Kan ik een rolstoel lenen?

Ja, dat kan. De Jaarbeurs heeft een aantal rolstoelen beschikbaar in het Beatrixgebouw. U kunt zich hiervoor melden bij de receptie bij de hoofdingang van het Beatrixgebouw. Het is helaas niet mogelijk een rolstoel vooraf te reserveren.
Lees meer
nieuwsbericht

Mag mijn scootmobiel mee naar binnen?

Jazeker, uiteraard mag u met uw scootmobiel de ZieZo-beurs bezoeken.
Lees meer
nieuwsbericht

Zijn er parkeerplaatsen voor mindervaliden? 

Jazeker. De parkeerplaats P3 (navigatieadres: Van Zijstweg 21 – Utrecht) is de beste keuze voor mindervaliden die de ZieZo-beurs willen bezoeken. Is P3 vol? P1 (navigatieadres: Graadt van Roggenweg 400 – Utrecht) ligt ook in de buurt van het Beatrixgebouw. Op alle parkeerplaatsen van de Jaarbeurs kunt u met een mindervalidenkaart gratis parkeren. Let op: de kaarthouder dient in de auto aanwezig te zijn.

Lees meer