ZieZo-beurs

Over leven met minder zicht

ZieZo-online op zaterdag 12 juni

Na de drukbezochte editie in 2019 was het stil op 13 en 14 maart 2020: de ZieZo-beurs kon voor het eerst in jaren niet georganiseerd worden in verband met de coronamaatregelen. Nu volgt een bijzondere editie: op zaterdag 12 juni vindt ZieZo-online plaats. Een digitale editie van de Ziezo-beurs.

De ZieZo-beurs is al jaren dé beurs voor iedereen met een visuele beperking, hun familie en vrienden, begeleiders en mensen die hier beroepsmatig mee te maken hebben. Net als andere jaren wordt het programma van ZieZo-online gevuld door standhouders. Deze standhouders zijn onder andere organisaties met een uitgebreid aanbod aan hulpmiddelen, patiëntenverenigingen, belangenverenigingen, diensten en zorgorganisaties rondom wonen.

Tijdens ZieZo-online is er een plenair programma en verzorgen standhouders meer dan 40 workshops verspreid over de zaterdag. Daarnaast kunnen bezoekers tijdens de online beurs in contact komen en chatten met standhouders. Ook is er mogelijkheid om online producten te kopen bij de deelnemende partijen. De beurs vindt plaats tussen 9.30 – 16.00 uur op zaterdag 12 juni 2021. Inschrijven voor deelname als bezoeker is gratis en kan via www.ziezo.org. Daar is ook een compleet overzicht van standhouders te vinden.

© 2023 |