ZieZo-beurs 2019 – 15 en 16 maart 2019

Over leven met minder zicht

Gratis toegangskaarten

Gratis toegangskaarten bestellen (aan de deur € 7,50 indien beschikbaar)

Om uw gratis toegangskaart(en) voor de ZieZo-beurs te bestellen, klikt u op onderstaande knop ‘Bestel uw gratis toegangskaarten’. Vervolgens kiest u op welke dag u wilt komen en hoeveel kaarten u wenst. De kaarten waarmee u de gehele dag toegang heeft tot de beurs zijn door grote belangstelling uitverkocht. Maar niet getreurd: er zijn voor zowel vrijdag als zaterdag nog wel middagkaarten (meer info) beschikbaar die vanaf 13:00 uur entree geven tot de beurs. De ervaring leert dat het ’s middags ook nog eens wat rustiger op de beursvloer is dan ’s ochtends, dus doe hier uw voordeel mee! Klik tot slot op de knop ‘Ga verder met bestellen’ om uw gegevens in te vullen en de bestelling af te ronden.

Meer dan 4 toegangskaarten nodig?
Per bestelling kunt u maximaal 4 toegangskaarten bestellen. Meer kaarten bestellen? Maak dan nog een extra bestelling aan met een ander e-mailadres dan u in de voorgaande bestelling hebt gebruikt.

Vragen of hulp nodig bij bestellen?
Neem dan telefonisch contact op met de Ooglijn via 030 – 294 54 44. Heeft u algemene vragen over de beurs? Ga naar veelgestelde vragen.

 

Bestel uw gratis toegangskaarten

© 2019 |