ZieZo-beurs

Over leven met minder zicht

Voor bezoekers

De ZieZo-beurs 2024 vindt plaats op donderdag 11 april, vrijdag 12 april en zaterdag 13 april in hal 3 van de Jaarbeurs Utrecht.

Van harte welkom! De ZieZo-beurs is voor iedereen die te maken heeft met een visuele beperking. Voor slecht- en minderzienden, maar ook voor hun familie, vrienden en zorgverleners. Wat zijn de (nieuwe) mogelijkheden en
hulpmiddelen voor het leven en werken met een visuele beperking? We informeren en ontmoeten u graag op de belangrijkste oogbeurs van Nederland! De toegang is gratis.

Locatie

Jaarbeurs – HAL 3 en 4 | Jaarbeursplein 6 | 3521 AL Utrecht

Vervoer

Je kunt op verschillende manieren Jaarbeurs bezoeken. Gezien de locatie direct naast Utrecht Centraal Station is de makkelijkste en meest duurzame optie om met het OV of de fiets te komen. De trein, bus en tram stoppen vlakbij Jaarbeurs.

Het is ook mogelijk om bij Jaarbeurs te parkeren op een van de 3000 parkeerplaatsen. Kom je met de auto naar Jaarbeurs, dan is het handig te weten dat je het beste naar P2 of P4 kunt rijden. Het parkeertarief bij Jaarbeurs P2 en P4 is € 4,60 per uur. Je kunt ook voor kiezen om een dagkaart (van 0:01 uur tot 23:59 uur). Het online dagtarief is €25,50 voor P4 en P6. Het dagtarief ter plaatse is € 29,50.

  • Truus van Lierlaan, Utrecht
  • P4: Truus van Lierlaan, Utrecht – Max. hoogte 180 cm

Een parkeerplaats bij Jaarbeurs reserveren

Om te voorkomen dat je in de wachtrij staat, kan je online alvast een parkeerplaats reserveren. Zorg ervoor dat je je kenteken ingevuld hebt en rijd vervolgens contactloos in en uit.

Wist u dat u ook vooraf een parkeerplaats kunt reserveren? Daarmee bent u altijd verzekerd van een plek. Een online gereserveerde parkeerkaart kost €25,50. Klik hier om een dagkaart te reserveren.   Je bespaart dan 4 euro want een dagkaart die je ter plekke kunt kopen kost €29,50

Zijn er parkeerplaatsen voor mindervaliden? 

Jazeker. Op P4 zijn invalidenparkeerplaatsen aanwezig. Op vertoon van een invalidenparkeerkaart kun je hier parkeren, mits de pashouder van de invalidenparkeerkaart aanwezig is. Het is niet mogelijk om vooraf invalidenparkeerplaatsen te reserveren en voor parkeren gelden reguliere tarieven.

© 2024 |