ZieZo-beurs

Over leven met minder zicht

Nieuws

nieuwsbericht

Kan ik een parkeerplek vooraf reserveren?

Ja, dit kan. Zo bent u altijd verzekerd van een plek. En komt u de hele dag naar de beurs? Dan bespaart u ook nog eens wat geld door uw parkeerplek vooraf te reserveren. Reserveren kan via www.jaarbeurs.nl/Parkeren.

Lees meer
nieuwsbericht

Zijn er parkeerplaatsen voor mindervaliden? 

Jazeker. De parkeerplaats P3 (navigatieadres: Van Zijstweg 21 – Utrecht) is de beste keuze voor mindervaliden die de ZieZo-beurs willen bezoeken. Is P3 vol? P1 (navigatieadres: Graadt van Roggenweg 400 – Utrecht) ligt ook in de buurt van het Beatrixgebouw. Op alle parkeerplaatsen van de Jaarbeurs kunt u met een mindervalidenkaart gratis parkeren. Let op: de kaarthouder dient in de auto aanwezig te zijn.

Lees meer
nieuwsbericht

Waar vindt de ZieZo-beurs plaats?

De ZieZo-beurs wordt gehouden in het Beatrixgebouw van Jaarbeurs in Utrecht. Het adres van het Beatrixgebouw is Jaarbeursplein 6, 3521 AL, Utrecht.
Lees meer
nieuwsbericht

Wat is het adres van het Beatrixgebouw?  

Het adres van het Beatrixgebouw is Jaarbeursplein 6, 3521 AL, Utrecht. 

Lees meer
nieuwsbericht

Hoe bereik ik het Beatrixgebouw per auto? 

Let op! Rondom de Jaarbeurs en het centrum van Utrecht geldt een milieuzone voor oudere personen- en bestelauto’s en vrachtwagens op diesel. Voorkom een hoge boete door eerst hier te controleren of uw voertuig aan de milieueisen voldoet.  

Voor een actuele routebeschrijving naar het Beatrixgebouw kunt u het beste deze pagina raadplegen.

Lees meer
nieuwsbericht

Waar kan ik het beste parkeren?

Jaarbeurs Utrecht beschikt over ruim 4.300 eigen parkeerplaatsen verdeeld over P1 tot en met P4. Deze zijn 24 uur per dag open. Voor het bezoeken van de ZieZo-beurs kunt u het beste parkeren op P3 (navigatieadres: Van Zijstweg 21 – Utrecht), deze parkeerplaats ligt naast het Beatrixgebouw. Is P3 vol? Ook P1 (navigatieadres: Graadt van Roggenweg 400 – Utrecht) ligt dicht in de buurt van het Beatrixgebouw.

Het parkeertarief bedraagt €4,- per uur (of deel van het uur) voor de eerste 3 parkeeruren. Vanaf het 4e parkeeruur geldt het dagtarief van €20,- voor P1 en P3. Bij het inrijden ontvangt u een parkeerkaart. Hiermee kunt u bij vertrek betalen bij een van de parkeerautomaten op het terrein.

Wist u dat u ook vooraf een parkeerplaats kunt reserveren? Daarmee bent u altijd verzekerd van een plek. Een online gereserveerde parkeerkaart kost €20. Reserveren kan viawww.jaarbeurs.nl/Parkeren.

Lees meer
nieuwsbericht

Hoe loop ik naar het Beatrixgebouw vanaf het NS-station? 

Klik hier om een uitgebreide routebeschrijving te downloaden: download routebeschrijving.

U kunt ook gebruik maken van de gratis NaviLens-app. PBTconsult en Sensotec (het Belgische zusterbedrijf van Lexima Reinecker Vision) zetten samen een proef met dit systeem op tijdens de ZieZo-beurs. Op en rond de geleidelijnen worden NaviLens-codes (speciale QR-codes) aangebracht, waarmee mensen met een visuele beperking zich beter kunnen oriënteren, beter kunnen navigeren en toegang hebben tot informatie in het station. Tijdens de ZieZo-beurs begeleiden de codes u vanaf de stationshal tot op de beursvloer in het Beatrixgebouw.

Download de NaviLens-app in de Google Play Store
Download de NaviLens-app in de Apple Store

Ook zijn er NS-medewerkers aanwezig die u op het station naar het verzamelpunt aan de Jaarbeurszijde kunnen begeleiden. Vanaf dat punt begeleiden wij u graag naar het Beatrixgebouw.

Lees meer
nieuwsbericht

Hoe bereik ik het Beatrixgebouw per openbaar vervoer? 

Het Beatrixgebouw ligt naast Utrecht Centraal Station. De locatie is dus gemakkelijk te bereiken wanneer u met trein, bus of tram komt. Om uw reis met openbaar vervoer te plannen, klik  hier.

De looproute vanaf het station naar het Beatrixgebouw, vindt u bij de vraag hieronder. Ook zorgen wij voor hosts aan de Jaarbeurszijde van het Centraal Station. Zij wijzen u graag de weg naar het Beatrixgebouw. Daarnaast zullen er bewegwijzeringsborden worden geplaatst. 

Lees meer
nieuwsbericht

Ik word opgehaald door een taxi. Welk adres kan ik opgeven?  

Het adres van het Beatrixgebouw is Jaarbeursplein 6, 3521 AL, Utrecht. 

Lees meer