ZieZo-beurs

Over leven met minder zicht

Nieuws

nieuwsbericht

Op welk moment kan ik het beste naar de beurs komen?

Heeft u behoefte aan een rustige omgeving? Dan raden we u aan om later op de dag te komen. Bekijk hieronder welke aankomsttijd het beste bij u past. 

  •  Om 10:00 uur verwachten we grote drukte.
  • Rond 12:00 uur verwachten we dat de drukte iets afneemt.
  • Om 14:00 uur verwachten we een rustige beursvloer.
Lees meer
nieuwsbericht

Waar kan ik de workshopruimtes vinden?

De workshops vinden plaats in subruimtes op de twee en derde verdieping van het Beatrixgebouw. In het beursprogramma op deze website kunt u lezen welk workshops waar plaats zullen plaatsvinden. Dit wordt uiteraard ook aangegeven tijdens de beurs zelf: onze hosts wijzen u dan graag de juiste weg of informeer ernaar bij de informatiebalie. Ook kunt u het programma vinden in het beursmagazine en op de grote posters die zijn opgehangen op de beursvloer.

Lees meer
nieuwsbericht

Waar kan ik mij inschrijven voor een workshop?

U hoeft zich niet vooraf in te schrijven voor een workshop. Alle workshops zijn vrij toegankelijk. De workshops worden ieder jaar echter wel zeer drukbezocht. Als u dus heel graag een bepaalde workshop wilt bijwonen, adviseren wij u om u vroeg te melden bij de betreffende workshopruimte. Klik hier voor het programma en locaties van de workshops.

Lees meer
nieuwsbericht

Wat is er verder te doen op de beurs?

Het bezoeken van de verschillende stands biedt u al een divers en actief programma, maar er is meer te doen op de ZieZo-beurs. Zo worden er door verschillende organisaties en sprekers workshops gehouden die u kunt bijwonen. De workshops vinden zowel op vrijdag als zaterdag plaats op de 2e en 3e verdieping. U hoeft zich niet vooraf in te schrijven voor een workshop. Klik hier voor het gedetailleerde beursprogramma.

Lees meer
nieuwsbericht

Welke standhouders zijn er aanwezig?

Het actuele standhoudersoverzicht kunt u vinden op de pagina ‘Deelnemende standhouders’, klik hier om de pagina te bezoeken. U kunt een divers aanbod aan standhouders kunt verwachten op het gebied van low vision. Denk aan aanbieders van slimme hulpmiddelen, belangenorganisaties, informatieve organisaties, verenigingen, arbeidsbemiddelaars, hobby- of sportorganisaties, reisbureaus, onderzoeksinstellingen en vele anderen. Zij kunnen u informeren over alle mogelijkheden als het gaat om wonen, werken, lezen, leren en ontspannen met een visuele beperking.

Lees meer