ZieZo-beurs

Over leven met minder zicht

Nieuws

nieuwsbericht

Welke standhouders zijn er aanwezig?

In de aanloop naar de beurs op 11,12 en 13 april 2024  publiceren wij het actuele standhoudersoverzicht op onze website, klik hier voor de pagina ‘Deelnemende standhouders’. U kunt een heel divers aanbod aan standhouders verwachten op het gebied van low vision: aanbieders van slimme hulpmiddelen, belangenorganisaties, informatieve organisaties, verenigingen, arbeidsbemiddelaars, hobby- of sportorganisaties, reisbureaus, onderzoeksinstellingen en vele anderen.

Lees meer
nieuwsbericht

Wat is er verder te doen op de beurs?

Het bezoeken van de verschillende stands biedt u al een divers en actief programma, maar er is meer te doen op de ZieZo-beurs. Zo worden er door interessante sprekers workshops gehouden die u kunt bijwonen. Hiervoor hoeft u zich niet vooraf in te schrijven. Het totale beursprogramma, inclusief overzicht van de workshops en standhouderoverzicht, wordt in aanloop naar de beurs gepubliceerd. 

Lees meer
nieuwsbericht

Waar kan ik mij inschrijven voor een workshop?

U hoeft zich niet vooraf in te schrijven voor een workshop. Alle workshops zijn vrij toegankelijk. De workshops worden ieder jaar echter wel zeer drukbezocht. Als u dus graag een bepaalde workshop wilt bijwonen, adviseren wij u om u vroeg te melden bij de betreffende workshopruimte. 

Lees meer
nieuwsbericht

Waar kan ik de workshopruimtes vinden?

De workshops vinden plaats in de Ziezo dome in hal 4. Voorafgaand aan de beurs zal op deze website worden gepubliceerd welk workshops waar plaats zullen vinden. Dit wordt uiteraard ook aangegeven tijdens de beurs zelf. Onze hosts wijzen u dan graag de weg. 

Lees meer