ZieZo-beurs

Over leven met minder zicht

Nieuws

nieuwsbericht

Hoeveel kost een ticket?

Als u vooraf reserveert, is het ticket voor de ZieZo-beurs helemaal gratis! Reserveren kan via deze website.

Lees meer
nieuwsbericht

Ik wil het gekozen tijdslot veranderen. Kan dat? 

Nee, helaas is dit niet mogelijk.

Lees meer
nieuwsbericht

Waarom kan ik alleen vanaf een bepaalde tijd naar binnen?

We bieden graag iedereen een goede beurservaring. Omdat het op bepaalde momenten van de dag erg druk kan zijn, hebben we besloten om per uur een maximumaantal bezoekers toe te laten. Op die manier kan iedereen genieten van een prettige beursdag!

Lees meer
nieuwsbericht

Ik wil tickets bestellen voor een groep: hoe doe ik dat? 

Als u met een grotere groep (meer dan 4 personen) komt, dient u meerdere bestellingen te doen met verschillende e-mailadressen. Per reservering en e-mailadres kunt u namelijk maximaal vier tickets bestellen.

Lees meer
nieuwsbericht

Hoe krijg ik de bestelde tickets? 

Nadat u de reservering via de website heeft afgerond, ontvangt u de tickets automatisch op het door u opgegeven e-mailadres. Dit kan tot een dag duren.
Lees meer
nieuwsbericht

Heeft mijn begeleider ook een ticket nodig? 

Ja, ook uw begeleider dient een gratis ticket te reserveren. Dat kan heel eenvoudig: per reservering kunt u voor meerdere personen (maximaal 4) een ticket bestellen. U kunt dus zowel voor uzelf als voor uw begeleider een ticket reserveren.
Lees meer
nieuwsbericht

Waarom heb ik een ticket nodig? De beurs is toch gratis? 

Zeker. Maar we werken met tickets een reserveringen zodat we weten wie, wanneer en hoeveel mensen er komen. Op die manier kunnen wij een inschatting maken van de verwachte drukte en de veiligheid beter waarborgen. Een ander voordeel van reservering vooraf is dat we u het beursmagazine digitaal kunnen toesturen en u op de hoogte kunnen houden van praktische beursinformatie.
Lees meer
nieuwsbericht

Ik kan de ticket niet printen, mag ik de ticket ook op mijn telefoon laten zien? 

Ja, wanneer u de tickets niet kunt printen, dan mag u deze ook op uw telefoon laten zien. Wilt u dan wel alvast de schermhelderheid van uw telefoon zo hoog mogelijk zetten? Dan wordt uw ticket beter herkend door de scanner, en kunt u sneller naar binnen.

Lees meer
nieuwsbericht

Kan ik de beurs even verlaten en later weer terugkomen?

Ja, dat kan. Wij zorgen er dan voor dat u weer toegang krijgt tot de beursvloer.
Lees meer
nieuwsbericht

Kan ik ook een ticket krijgen bij de beurs zelf? 

Als er nog tickets voor het tijdslot beschikbaar zijn, kunt u deze kopen bij de entree van de beurs. Deze tickets kosten €7,50. Bij de entree kunt u contant betalen of via een machtigingsformulier. Bij vooraf reserveren zijn de tickets altijd gratis.

Lees meer
nieuwsbericht

Kan ik één ticket voor beide dagen bestellen? 

Het is helaas niet mogelijk één ticket voor beide beursdagen te bestellen. Wel kunt u via aparte reserveringen twee losse tickets reserveren voor de vrijdag en voor de zaterdag.
Lees meer