ZieZo-online

Over leven met minder zicht

Veelgestelde vragen testpagina

+ Tickets

Als u uw ticket voor de ZieZo-beurs vooraf reserveert, is uw ticket helemaal gratis! Reserveren kan via deze website, klik daarvoor hier.

Nadat u uw reservering via deze website heeft afgerond, ontvangt u een bevestiging via het door u opgegeven e-mailadres. In deze bevestiging staat een URL. In deze webomgeving vindt ZieZo-online plaats.

U kunt ZieZo-online als groep bijwonen. Om het makkelijk te maken kunt u meerdere tickets (maximaal 4 per bestelling) tegelijk reserveren. Zo kunt u zowel voor uzelf als voor uw begeleider, vriend,  familielid, enzovoort een ticket reserveren.

Ja, ook uw begeleider dient een gratis ticket te reserveren. Om het makkelijk te maken kunt u meerdere tickets (maximaal 4 per bestelling) tegelijk reserveren. Zo kunt u zowel voor uzelf als voor uw begeleider (of vriend, familielid, enzovoort) een ticket reserveren.

Door iedere bezoeker een ticket te laten reserveren en deze bij de ingang te controleren, weten wij wie er komen en kunnen wij de veiligheid waarborgen bij de fysieke beurs, zoals andere jaren het geval was.

Voor ZieZo-online willen we graag een inschatting maken van de te verwachten bezoekers. Ook houden we u via het opgegeven e-mailadres op de hoogte van praktische beursinformatie.

Ja, dat kan uiteraard. U krijgt na registratie voor ZieZo-online een URL. Deze webomgeving is de hele dag toegankelijk voor uw digitale beursbezoek.

+ Programma

U hoeft zich niet vooraf in te schrijven voor een workshop. Alle workshops zijn vrij toegankelijk. De workshops duren 25 minuten. U volgt tijdens ZieZo-online dus zo’n 8 workshops. Ook is het mogelijk om met de deelnemende organisaties te chatten tijdens ZieZo-online.

ZieZo-online wordt gevuld door online presentaties en workshops. U kunt kiezen welke presentatie of workshop u via video wilt volgen. In verschillende online ruimtes vinden workshops van 25 minuten plaats. U volgt tijdens ZieZo-online dus zo’n 8 workshops. Daarnaast kunt u chatten met medewerkers van de deelnemende organisaties. Ook is het mogelijk online producten via deze organisaties te bestellen. U hoeft zich niet vooraf in te schrijven voor een workshop.

De workshops vinden plaats in een online webomgeving. De navigatie bestaat uit duidelijke knoppen die verwijzen naar verschillende digitale ruimtes. In deze ruimtes vinden workshops van 25 minuten plaats. U volgt tijdens ZieZo-online dus zo’n 8 workshops. Ook is er mogelijkheid om met de deelnemende organisaties te chatten.

Het actuele standhoudersoverzicht kunt u vinden op de pagina ‘Deelnemende standhouders’, klik hier om de pagina te bezoeken. U kunt een divers aanbod aan standhouders kunt verwachten op het gebied van low vision. Denk aan aanbieders van slimme hulpmiddelen, belangenorganisaties, informatieve organisaties, verenigingen, arbeidsbemiddelaars, hobby- of sportorganisaties, reisbureaus, onderzoeksinstellingen en vele anderen. Zij kunnen u informeren over alle mogelijkheden als het gaat om wonen, werken, lezen, leren en ontspannen met een visuele beperking.

+ Openingstijden

ZieZo-online vindt plaats op zaterdag 12 juni 2021 van 09.30 uur tot 16.00 uur.

ZieZo-online vindt plaats op zaterdag 12 juni 2021 van 09.30 uur tot 16.00 uur.

+ Locatie & bereikbaarheid

De ZieZo-beurs in 2021 is een digitale editie. Voor de ZieZo-online kun je kaarten reserveren via deze link

Load More

 

 

© 2022 |