ZieZo-beurs

Over leven met minder zicht

Nieuws

nieuwsbericht

Is er een garderobe beschikbaar?

Ja, er is een betaalde garderobe aanwezig bij de beurs. Per item dat u wilt laten opbergen kost dit € 1,50. U kunt betalen per PIN en contant.

Lees meer
nieuwsbericht

Zijn er kluisjes beschikbaar? 

Nee, het Beatrixgebouw beschikt helaas niet over kluisjes. Wel kunt u spullen laten opbergen in de bewaakte garderobe, waarvoor u per item € 1,50 betaalt.

Lees meer
nieuwsbericht

Waar kan ik iets eten of drinken?

Om iets te eten of te drinken te nuttigen heeft u verschillende mogelijkheden. Allereerst biedt de Jaarbeurs cateringfaciliteiten aan op de beursvloer. In verband met de grote drukte kunt u hier helaas weleens te maken hebben met wachtrijen.

Wilt u verzekerd zijn van een plek waar u rustig en op uw gemak lekker kunt eten? Dan kunt u ook terecht bij Brasserie Zeyn, voor ontbijt, lunch, borrelen of diner. Deze brasserie grenst aan het Beatrixgebouw.

Een andere optie is zelfservicerestaurant SPEYS, tegenover het Beatrixgebouw, waar u terecht kunt voor onder meer goede koffie, een vers belegde sandwich, een Italiaanse pizza of een gourmetburger of een fris biertje.

Lees meer
nieuwsbericht

Is er gratis wifi beschikbaar?

Ja, Jaarbeurs biedt u gratis onbeperkt gebruik van draadloos internet aan in het Beatrixgebouw.
Lees meer
nieuwsbericht

Is er een ruimte waar ik mijn kind kan voeden of waar ik kan kolven?

Ja, in het Beatrixgebouw is een kolfruimte aanwezig. Hier staan ook koelkastjes. De sleutel voor de kolfruimte kunt u ophalen bij de receptie van het Beatrixgebouw. De gastvrouw of -heer vertelt dan ook waar deze ruimte exact te vinden is.
Lees meer