ZieZo-beurs

Over leven met minder zicht

Faciliteiten

Waar kan ik pinnen?
In het Beatrixgebouw zijn helaas geen pinautomaten aanwezig. Maar in de centrale hal bij Entree Oost van het complex van Jaarbeurs Utrecht, aan de overkant van de Croeselaan, vindt u pinautomaten van ABN AMRO en de ING Bank. Ook aan het begin van de NS-stationshal vindt u meerdere pinautomaten.

Is er een ruimte waar ik mijn kind kan voeden of waar ik kan kolven?
Ja, in het Beatrixgebouw is een kolfruimte aanwezig. Hier staan ook koelkastjes. De sleutel voor de kolfruimte kunt u ophalen bij de receptie van het Beatrixgebouw. De gastvrouw of -heer vertelt dan ook waar deze ruimte exact te vinden is.

Is er een garderobe aanwezig?
Ja, er is een betaalde garderobe aanwezig bij de beurs. Per item dat u wilt laten opbergen kost dit € 1,50. U kunt betalen per PIN en contant.

Zijn er kluisjes beschikbaar?
Nee, het Beatrixgebouw beschikt helaas niet over kluisjes. Wel kunt u spullen laten opbergen in de bewaakte garderobe, waarvoor u per item € 1,50 betaalt.

Waar kan ik iets eten of drinken?
Om iets te eten of te drinken te nuttigen heeft u verschillende mogelijkheden. Allereerst biedt de Jaarbeurs cataringfaciliteiten aan op de beursvloer. In verband met de grote drukte kunt u hier helaas weleens te maken hebben met wachtrijen. Wilt u verzekerd zijn van een plek waar u rustig en op uw gemak lekker kunt eten? Dan kunt u ook terecht bij Brasserie Zeyn, voor ontbijt, lunch, borrelen of diner. Deze smaakvolle brasserie grenst aan het Beatrixgebouw. Een andere optie is zelfservicerestaurant SPEYS, tegenover het Beatrixgebouw, waar u terecht kunt voor onder meer baristakwaliteit cappuccino, een vers belegde sandwich, een Italiaanse pizza of een gourmetburger of een fris getapt hoppig biertje.

Is er gratis wifi beschikbaar?
Ja, Jaarbeurs biedt u gratis onbeperkt gebruik van draadloos internet aan in het Beatrixgebouw.

© 2024 |