ZieZo-beurs

Over leven met minder zicht

Locatie en bereikbaarheid

Waar vindt de ZieZo-beurs plaats?
De ZieZo-beurs wordt gehouden in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs in Utrecht. Het adres van het Beatrixgebouw is Croeselaan 6A, 3521 CA, Utrecht.

Wat is het adres van het Beatrixgebouw?
Het adres van het Beatrixgebouw is Croeselaan 6A, 3521 CA, Utrecht.

Hoe bereik ik het Beatrixgebouw per auto?
Komt u met de auto? Stel uw navigatiesysteem dan in op het naviagatieadres van parkeerplaats 3 (P3): Van Zijstweg 21 – Utrecht. P3 is de aanbevolen parkeerplaats wanneer u de ZieZo-beurs bezoekt. U kunt uw actuele route het beste plannen via Google Maps, klik daarvoor hier. Onderweg kunt u vanaf de Ring Utrecht ook de blauwe ANWB-borden volgen met ‘Jaarbeurs’ en ‘P3’.

Waar kan ik het beste parkeren?
Jaarbeurs beschikt over ruim 4.300 eigen parkeerplaatsen verdeeld over P1 tot en met P4 die 24/7 open zijn. Voor het bezoeken van de ZieZo-beurs kunt u het beste parkeren op P3 (navigatieadres: Van Zijstweg 21 – Utrecht), deze parkeerplaats ligt naast het Beatrixgebouw. Is P3 vol? Ook P1 (navigatieadres: Graadt van Roggenweg 400 – Utrecht) ligt dicht in de buurt van het Beatrixgebouw.

Het parkeertarief bedraagt €4,- per uur (of deel van het uur) voor de eerste 3 parkeeruren. Vanaf het 5e parkeeruur geldt op P1 en P3 het dagtarief van €20,00. Op P2 en P4 geldt vanaf het 4e parkeeruur het dagtarief van € 16,00. Bij het inrijden ontvangt u een parkeerkaart. Hiermee kunt u bij vertrek betalen bij een van de parkeerautomaten op het terrein. Wist u dat u ook vooraf een parkeerplaats kunt reserveren? Daarmee bent u altijd verzekerd van een plek. Klik hier om uw parkeerplek te reserveren.

Hoe bereik ik het Beatrixgebouw per openbaar vervoer?
Het Beatrixgebouw ligt naast Utrecht Centraal Station. De locatie is dus gemakkelijk te bereiken wanneer u met trein, bus of tram komt. Om uw reis met openbaar vervoer te plannen, klik hier. De looproute vanaf Utrecht Centraal Station naar het Beatrixgebouw, kunt u downloaden door hier te klikken. Ook zorgen wij voor hosts aan de Jaarbeurszijde van het Centraal Station. Zij wijzen u graag de weg naar het Beatrixgebouw. Daarnaast zullen er bewegwijzeringsborden worden geplaatst.

Hoe loop ik naar het Beatrixgebouw vanaf het NS-station?
Om het Beatrixgebouw vanaf Utrecht Centraal Station lopend te bereiken, is in samenwerking met de Oogvereniging een gedetailleerde routebeschrijving voor u opgesteld.
Klik hier om deze gedetailleerde looproute te downloaden. Hieronder volgt ook nog een korte omschrijving.

Om het Beatrixgebouw te bereiken, dient u het station aan de Jaarbeurszijde te verlaten. Hier komt u buiten uit op een hoog platform dat leidt naar het Beatrixgebouw. De trappen naar beneden kunnen als stijl worden ervaren, u kunt er daarom ook voor kiezen de roltrap of lift te gebruiken. Beneden aangekomen, loopt u rechtdoor, u kunt hiervoor de geleidelijnen volgen. U loopt langs het Beatrix Theater. Aan het einde van de straat (bij restaurant Zeyn) gaat u de hoek om naar links. Vanaf daar loopt u ongeveer 50 meter rechtdoor, waarna u de ingang van het Beatrix-gebouw aan uw linkerhand kunt vinden.

Ik word opgehaald door een taxi. Welk adres kan ik opgeven?
Tegenover de ingang van het Beatrixgebouw bevindt zich een Kiss & Ride, waar u makkelijk en veilig afgezet en opgehaald kunt worden.
Het adres van is Croeselaan 6A, 3521 CA, Utrecht.

© 2024 |