ZieZo-beurs

Over leven met minder zicht

Parkeren

Waar kan ik het beste parkeren?
Jaarbeurs beschikt over ruim 4.300 eigen parkeerplaatsen verdeeld over P1 tot en met P4 die 24/7 open zijn. Voor het bezoeken van de ZieZo-beurs kunt u het beste parkeren op P3, deze parkeerplaats ligt naast het Beatrixgebouw. Is P3 vol? Ook P1 (navigatieadres: Graadt van Roggenweg 400 – Utrecht) ligt dicht in de buurt van het Beatrixgebouw.

Wat kost een parkeerkaart?
Het parkeertarief op de parkeerplaatsen van de Jaarbeurs bedraagt € 4,- per uur (of deel van het uur) voor de eerste 3 parkeeruren. Vanaf het 4e parkeeruur geldt het dagtarief van €16,50. Bij het inrijden ontvangt u een parkeerkaart. Hiermee kunt u bij vertrek betalen bij een van de parkeerautomaten op het terrein.

Wist u dat u ook vooraf een parkeerplaats kunt reserveren? Daarmee bent u altijd verzekerd van een plek en bent u mogelijk ook voordeliger uit. Een online gereserveerde parkeerkaart kost namelijk €15,50. Reserveren kan via www.jaarbeurs.nl/Parkeren.

Kan ik een parkeerplek vooraf reserveren?
Ja, dit kan. Zo bent u altijd verzekerd van een plek. En komt u de hele dag naar de beurs? Dan bespaart u ook nog eens wat geld door uw parkeerplek vooraf te reserveren. Reserveren kan via www.jaarbeurs.nl/Parkeren.

Zijn er parkeerplekken voor mindervaliden?
De parkeerplaats P3 (navigatieadres: Van Zijstweg 21 – Utrecht) is de beste keuze wanneer u de ZieZo-beurs wilt bezoeken, hier zijn ook aparte plaatsen voor mindervaliden. Is P3 vol? P1 (navigatieadres: Graadt van Roggenweg 400 – Utrecht) ligt eveneens in de buurt van het Beatrixgebouw. Op alle parkeerplaatsen van de Jaarbeurs kunt u met uw mindervalidenkaart gratis parkeren. Let op: de kaarthouder dient in de auto aanwezig te zijn.

 

© 2024 |